Bryllupsfest

Forestil dig et romantisk bryllup i smukke og stilfulde omgivelser med det stemningsfyldte havnemiljø på Nibe Havn og med udsigt over Limfjorden. Bryggens Festlokaler tilbyder en pragtfuld udsigt med Limfjorden og havnen som ramme.

Din fest, med fantastisk udsigt

Forestil dig et romantisk bryllup i smukke og stilfulde omgivelser med det stemningsfyldte havnemiljø på Nibe Havn og med udsigt over Limfjorden. Bryggens Festlokaler tilbyder en pragtfuld udsigt med Limfjorden og havnen som ramme. Udsigten kan du nyde fra festlokalerne og fra vores terrasser. Bryllupsfoto kan naturligvis tages lige uden for døren, med Limfjorden og lystbådehavnen som smuk ramme.

Byg din egen fest, med vores hjælp

Vi glædes over at arrangere livets store fester for vores mange forskellige gæster, men der er noget ganske særligt ved et bryllup. En ganske særlig dag. En ganske særlig stemning.

Lad os hjælpe jer med at holde en fantastisk bryllupsfest i lokaler som er reserveret til jeres store dag. Festen holdes ikke sammen med andre, så du er sikret en fest i afslappede rammer.

Start festen med velkomstdrink på terrassen med udsigt over Limfjorden.

Nyd en overdådig buffet i vores flotte udsigtslokale – tilberedt enten efter eget valg eller med vores hjælp. Til maden kan I servere medbragte vine og øl fra Nibe Bryghus tilpasset menuen.

Lad bryllupsfesten fortsætte med kaffe og bryllupskage og byd op til dans og brudevals på dansegulvet under de flotte lysekroner.

Når festen er slut kan brudeparret trække sig tilbage i vores eksklusive brudesuite.

Vores lokaler er eksklusive og holdes efter en høj standard.

Rent praktisk er I velkomne til at medbringe egne drikkevarer som vin, sodavand, cognac, Bailey, danskvand og spiritus.

Vi er her for at hjælpe

Hos Bryggens Festlokaler afvikler vi bryllupsfester og andre fester hver weekend året rundt, og det giver erfaring med at sikre de små detaljer som sikrer den succesfulde og uforglemmelige bryllupsfest for både jer og jeres gæster.

Vi lægger stor vægt på at give vores gæster målrettet og professionel information om vores festlokaler. Derfor tilbydes I råd og vejledning i planlægningen af jeres bryllups-arrangement. I får jeres personlige bryllups-koordinator som sikrer at alle praktiske detaljer er på plads for eksempel med toastmaster, koordinering med køkken og bordopstilling.

Vores serveringspersonale er professionelt, og vi står til jeres rådighed under hele bryllupsfesten. Kort og godt, vi er her for at hjælpe til at gøre jeres dag til en romantisk og uforglemmelig dag.

Brudesuite

Vi tilbyder en eksklusiv brudesuite på 1. sal for at få den fuldendte bryllupsfest med overnatning for brudeparret.

Brudesuiten har et eksklusivt badeværelse, påklædningsrum og lækkert køkken med fjordudsigt fra både køkken og terrasser.

Brudesuiten kan bruges af bruden til at forberede den store dag. Der er mulighed for at arrangere frisør og make-up artist i brudesuiten.

Overnattende gæster kan indkvarteres i vores lille lejlighed på 1. sal som har separat badeværelse.

Romantiske bryllupslokaler - Bestil en rundvisning

Du er velkommen til at få en rundvisning og se lokalerne. Kontakt os for at aftale tid til en rundvisning så du kan opleve lokalerne og finde ud af om stedet er det rette for jer.

Vi glæder os til at skabe de helt perfekte og romantiske rammer til jeres bryllup.

Billeder fra brudesuiten

Se flere billeder i menuen til venstre.

Kunderne siger

Fantastisk sted at holde fest

Fantastisk sted at holde fest. Lørdag d. 1. august 2015 blev der i den grad holdt fest i anledningen af vores datter og svigersøn Rikke og Anders' bryllup i Bryggens festlokaler. En super oplevelse, rammerne var perfekte lige fra lejligheden receptionen, og festlokaler. Ikke mindst den utrolig smukke udsmykning afstemt med brudebuketten, som var lige i øjet. Heidi og Per I er gode til at aflæse ideer og omsætte dem til virkelighed. Endnu en gang tak for at I var medvirkende til at gøre det til den dejlige dag.

-- Helle Fisker Henriksen

Vi glæder os allerede til næste fest i Bryggens Festlokaler

En STOR TAK til alle fra Bryggens Festlokaler, som i lørdags, den 30. maj, skabte de perfekte rammer for vores store dag, vores bryllup. Vi er meget taknemmelige for den rådgivning og vejledning vi gennem et par møder og samtaler fik, som gjorde, at ALT bare fungerede super godt på selve dagen. -der var styr på tingene fra start til slut.

Under hele planlægningen har personalet udvist stor fleksibilitet og samarbejdsvillighed i forhold til selv de mindste detaljer og ønsker, -stort set alt har kunnet lade sig gøre. :-)

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, som er imponerede over de flotte lokaler og omgivelser. -selv når det regner er udsigten fantastisk. :-)

Vi glæder os allerede til næste fest i Bryggens Festlokaler. :-)

-- Gitte Krebs Kristensen

Frihed til at holde en fantastisk bryllupsfest

Bryggens festlokaler tilbyder en formidabel service og frihed til at holde en fantastisk bryllupsfest.  Dertil er omgivelserne ved vandet og atmosfæren inde i selve lokalet enestående smuk og ideel til en dag i kærlighedens navn.Vi nød hvert et sekund af stedet, udsmykningen, de fremragende øl og ikke mindst udsigten ud over Limfjorden. Tusind tak for uforglemmelig og helt igennem eventyrlig dag.

-- Mads Bech Winther & Aviaaja Bislev Schultz

Book bryllupsfest
Bryggens Festlokaler - Bryggen 80 - 9240 Nibe -

Udlejer: Verner Bonde Holding A/S - CVR 25433262

Webdesign: StyrHjemmesiden.dk