Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Olivia Af Ian Falconer Pædagogiske Engelsk Billedbog Læring Kort Historie Bog Til Baby, Børn, Børn Gaver

Olivia Af Ian Falconer Pædagogiske Engelsk Billedbog Læring Kort Historie Bog Til Baby, Børn, Børn Gaver

top

  kr40.55 kr42.68
  • (2)

SKU: w827

Tags: bebe genfødt 42cm, millennium falcon, kærlighed på dansk, engelsk bog koranen, lego olivia, lb slik, baby cards læring, whack en muldvarp, billede story book, gmky olivia tasterne.

Specifikation:

 • Mærke: GLAD ABE
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: Papir
 • Aldersgruppe: > 3 år

Det er alles favorit gris...det er OLIVIA!

Den Caldecott Ære Bog, og New York Times #1 bestseller er nu tilgængelig i en robust format, perfekt til gris-kærlig småbørn overalt!

En flok af ulykkelige får drev gennem landet i denne rimet billedbog.

Svin, der ikke kan svømme, eller så er det sagt.Men på en af de varmeste dage af sommeren, gris på Neligan s farm sidder ved dammen blive helt misundelig af ænder og gæs, der flyder rundt i det kølige vand.Endelig, når hun kan udholde varmen ikke længere-splash!-denne kvælende gris tager et dyk, kaster det hele gården til et ramaskrig.Det er ikke længe, men før den forfriskende idé om fangster på, og grisen finder, at hun har fået selskab!Dette livlig fortælling med sin sprudlende illustrationer er sikker på at blive et hit med alle de unge og gamle, der nogensinde ønsket at tage springet.

Tommy ved, at han ønsker at være en kunstner, når han vokser op.Han kan ikke vente med at komme i skole, og har rigtig kunst undervisning.Når Tommy bliver til skolen og finder ud af, at kunst undervisning er fuld af "regler", han er overrasket og forfærdet.Hvordan den kloge kunst læreren finder en måde at give Tommy frihed til at skabe og holde sig inden for de "regler", der gør et vidunderligt indsigtsfulde billede bog om at vokse op og at holde ens individualitet.

Tomie dePaola er forfatter og illustrator af mange elskede bøger for børn, herunder Caldecott Ære Bog Strega Nona .Fans i alle aldre vil blive glade for at høre, at Kunst Lektion er, i virkeligheden, der er baseret på kunstnerens egne oplevelser vokser op, og byder en velkommen glimt ind i hans fortid.Dette lyse billede bog, som er dækket med tegninger som vægge af Tommy ' s forældres og bedsteforældres huse, og det sender et inspirerende budskab til spirende kunstnere og individualister.Bryde ud farveblyanter!

Krists49

  4
2021-01-11

They are pimples and printing is good but the sheets are Catalog type, it's not hard tops or thick sheets.

Crazypeeps3333

  1
2020-12-02

I was sent another book the seller has never contacted me unless Aliexpress fixed it by returning me the money. Very careful when buying with this company

Du kan også gerne