Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

99J Bordeaux Body Wave Bundter Med Lukning Blonde 27 Brasilianske Remy Human Hair 3 Bundter Med 4x4 Lace Lukning Frontal EUFORI

99J Bordeaux Body Wave Bundter Med Lukning Blonde 27 Brasilianske Remy Human Hair 3 Bundter Med 4x4 Lace Lukning Frontal EUFORI

top

  kr446.13 kr826.12
  • (2)

SKU: w770

Tags: valbest, 22 tommer frontal, blond hår, dobbelt trukket hår skud, russisk blonde afslutning, BeYo, sagen eufori, bundl med frontal, star navy blå blonder, bundl hår.

Specifikation:

 • Kan Blive Permanentet: Ja
 • Blonder Størrelse: Schweiziske 4x4 Lace Lukning
 • Hurtig Levering: 3-5 Dage Levering af TNT,DHL,Fedex eller UPS
 • Emballage: 3 stk Skud & 1 pc-Lukning
 • Stil: 3 Bundter Med 4x4 Lace Lukning
 • Blonder Farve: Medium Brun
 • Tekstur: Body Wave
 • Hår Farve: 99J BURG 27 30 33
 • Længste Hår Andel: >=20%
 • Bulk Køb: 4stk/masse
 • per bundt vægt: 95(-/+5)g/stk
 • Hår længde: 8-26inch
 • Velegnet Døende Farver: Mørkere Farve, Kun
 • Den Menneskelige Hår Type: Brasiliansk Hår
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mærke: EUFORI

99J Bordeaux Body Wave Bundter Med Lukning Blonde 27 Brasilianske Remy Human Hair 3 Bundter Med 4x4 Lace Lukning Frontal EUFORI

7613430833004997

Mærke Navn: EUPHORIA

Tekstur: Body Wave

Længste Hår Forhold: >=20%

Materiale Klasse: Remy Hår

Velegnet Døende Farver: Mørkere Farve, Kun

Kan Blive Permanentet: Ja

Bulk Køb: 4stk/Masse

Menneskehår Type: Brazilian Hår

Hårfarve: 99J BURG 27 30 33

Hår Længde: 8-26inch

Blonder Størrelse: Swiss 4x4 Lace Lukning

Blonder Farve: Medium Brun

Per Bundt Vægt: 95(-/+5)g/stk

FAQ

Q1. Hvorfor hår farve er ikke helt, som de billeder, der viser?

A1. Anden skærm har forskellige skærm.Og under forskellige vejrforhold og lys, måske den samme farve Nr.Vil have en lille farve forskel.

Q2. Kan håret blive glattet eller krøllet?

A2. Behandle hår, da det er dit eget hår, så brug en flad jern/fladjern eller tang, selv når de er monteret, men som med dit eget hår , brug aldrig varmt værktøjer for ofte, og må ikke overstige 150 grader Celsius, som du vil tørre håret, og det vil ikke vare så længe.

Q3. Kan jeg farve eller farve håret?

A3. Ja, håret kan være farvet, for farvet hår, anbefaler vi, at du farvet håret til mere mørkere farve, da hår forlængelse er blevet behandlet og farvet, til naturlig farve, du kan kun blegemiddel til at farve 30#.Vi kan varmt anbefale dig at spørge din frisør til at farve extensions, som du vil få de resultater, du ønsker, farvelægning dem selv altid udgør en stor risiko for ikke at komme ud af skyggen, du ønsker, hvis du ikke kan få til en salon, skal du bruge en god kvalitet til farvning af hår og teste en prøve først.

Q4. Hvorfor er mit hår forlængelse få virvar?

A4. din hair extension vil blive forvirret på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand,klor og ikke kæmning dit hår dagligt, så sørg for at vaske & tilstand dit hår mindst en gang om ugen, to gange om ugen er bedre.Brug fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.

Q5. Hvorfor er mit hår forlængelse kaste?

A5. Det er normalt, at håret har lidt at kaste den første gang du vasker det.Børst håret med en kam, våde hår, før du børste det, kan du bruge balsam til at passe på dit hår.Hårtab kan være forårsaget af mange ting, varmeskader fra blow-tørretumbler, krøllejern, og flatirons, samt farve og udvidelser, alle resultere i brud.

Q6. Hvordan skal jeg tage pleje af håret?

A6. Behandle hår, da det er dit eget hår, bruge en god kvalitet shampoo og condition produkter.Conditioning dit hår er meget vigtigt at holde det blødt og medgørligt, så du kan bruge orlov i balsam, kan du også bruge produkter som gel og hårspray for at holde krøllerne på plads, men sørg for at vaske dit hår og ikke forlade i disse produkter til en lang tid.

Q7. Hvor lang tid tager håret sidste?

A7. Dette hår kan vare ved i meget lang tid, afhængigt af hvordan du vedligeholder det, behandle det som dit eget hår og tage meget god pleje af det, for at det vil vare længere, end det burde være.Mange hair extensions foretrækker Brazilian eller Indisk hår, fordi det er smukt og uforarbejdede, som gør, at det holder længere end nogen anden form for hår.

Q8.Hvordan at fortælle, menneskehår, syntetisk hår?

A8. Den menneskelige hår har naturligt protein, er det let at fortælle ved at brænde og ildelugtende, menneskelige hår vil være aske, som vil gå væk efter at knibe, menneskelige hår vil blive ildelugtende og vis hvid røg, når de brænder.Syntetisk hår vil være en klæbrig bolden efter brænding, og vil vise tilbage røg, desuden, menneskelige hår kan have par grå og split end, dette er normalt og er ikke et problem med kvaliteten.

Stepanov Maksim

  5
2020-11-01

That's good. I recommend

Heliotd Lol

  5
2020-10-23

Nice . Very affordable.

Du kan også gerne