Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Car-Styling Tilbehør ABS kulfiber Front Side luftudtag Vent Cover Sticker Indrettet Trimmer Til Hyundai Sted 2019 2020

Car-Styling Tilbehør ABS kulfiber Front Side luftudtag Vent Cover Sticker Indrettet Trimmer Til Hyundai Sted 2019 2020

Udvendige Dele

  kr118.65 kr146.49
  • (0)

SKU: w642

Tags: chrome solaris, originale hyundai tilbehør, indretning solaris, hyundai veloster tilbehør, venuse, venus kvinder, kunst michelangelo, vinduet mesh solskærm skygge dække, fiat søn cover, hyundai fe tilbehør.

Specifikation:

 • Ekstern Afprøvning, Certificering:
 • Konto Type:
 • Element Type: Chrom Styling
 • Model Navn:
 • Bil Model: For Hyundai Sted 2019 2020
 • Item Længde: 58cm
 • Mærke: ABAIWAI
 • Condition:
 • Materiale: ABS
 • Model År: 2019 2020
 • Element Vægt: 0.4kg
 • Specielle Funktioner: dekoration&beskyttelse
 • Item Højde: 1cm
 • Emne Diameter: 6cm
 • Item Bredde: 10cm

Velkommen!Tak for dit besøg.I vores Butik, alle Bil Maker produkter er til rådighed.Du er velkommen til at ind i vores butik().Og t han farve måske har nogle forskel på grund af billedet tog i forskellige lys.Hvis du er ligeglad med farven, og enhver quetions, bedes du kontakte os,vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Har en Glad shopping oplevelse i vores butik.

Produkt Beskrivelse

Funktion: Fremragende Dekoration og Protectio Lavet af kvalitets ABS Plast, 2 stk./sæt(bil 3M selvklæbende inkluderet) Nem at installere

Elementer Billede&Detail

Om OS

Abaiwai auto parts virksomhed med fokus på produktion og salg af reservedele, auto dele gennem forbedret design opdateringer til at gøre vores biler mere smuk og holdbar.Hvis du er en person bil, vil du vide, hvad en nødvendig ting.Vigtigste produkter omfatter forskellige modeller af klassiske brand Indvendigt Tilbehør og Udvendigt tilbehør, og så, for eksempel: speederen, dørhåndtag, pude, syning, vigtige sager, lyse øjenbryn, og så videre.

Sending

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af leveringstiden afhænger af tredje del, er du velkommen til at cotnact os, hvis du har nogen bekymring. 8.Normalt sender vi pakken via Kina Post Air Mail .Leveringstid som følgende Express (EMS/DHL/FEDEX/TNT/UPS), bedes du kontakte os.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bryggensfestlokaler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke er af god kvalitet.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os en Ikke-positiv feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!Vi vil give Posttive Feedback, når du har bekræftet levering.Hvis du er tilfreds med den vare, du har modtaget, vil vi sætte stor pris på, at du efterlade os en Postitive Feedback og 5 Stjerner .TAK FOR DIN STØTTE!

Du kan også gerne