Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Yeele Træ Planke Hus Gulerod Kokke Blomst Vinyl Baggrund Photophone Fotografering Baby Foto Studio for Indretning Tilpasset Størrelsen

Yeele Træ Planke Hus Gulerod Kokke Blomst Vinyl Baggrund Photophone Fotografering Baby Foto Studio for Indretning Tilpasset Størrelsen

Foto Studio

  kr22.23 kr31.33
  • (1)

SKU: w33655

Tags: gulerod træ -, baby fotografering studio, surface for photography, baggrunden natur, Baggrund, toile studio, foto studio-midler, indretning for fotografering studio, gulerod tegnefilm, fotos studio.

Specifikation:

 • Størrelse: According to option(width x height)
 • Mærke: Yeele
 • Tilpasselig: Ja
 • Materiale: Vinyl
 • Stil: naturskønne
 • Type: Spray Malet
 • Pakke: Ja
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Kemiske Fiber Inkjet Stof: Ikke vaskbare
 • Model-Nummer: NWH06985
 • Bemærk: Item indeholder kun baggrund(UDEN LIM)

YEELE -Vi er professionel producent af fotografering baggrunden produkter, med perfekt design, produktion, salg og after-sales team, der er dedikeret til at levere de mest økonomiske og høj kvalitet fotografering baggrunden for vores kunder!

OM USUAGE

Velegnet til nyfødte børn, baby shower, fødselsdag part dekorationer,personlige portræt, produkt og familie foto.Kan også bruges til studie, boder, fester, og til bryllupper & business/kommerciel brug,video optagelse.

OM MATERIALET

TYND VINYL (OGSÅ TYNDT stof) Vinyl materiale, der er det bedste materiale til print, da den farve er den mest lyse og levende.Dette materiale er lys, let diaphanous,som er velegnet til indendørs brug.Det er ikke vaskbar.

POLYESTER er Det meget blød med god kvalitet.Det kan vaskes, kan også bruges på offentlig, og kan bruges flere gange.

FORDELE OG ULEMPER

Vinyl er udskrivning effekt er en smule bedre end polyester.Vinyl er udskrivning, farve, mætning er højere.Hvis du har særligt høje krav til den troskab af den farve, det anbefales, at du vælger vinyl.Men det vinyl materiale, der vil være nogle krølle på grund af transport.Polyester falmer ikke let, når det udsættes for vand, og kan vaskes af med vand.Polyester materiale er overlegen velegnet til udendørs brug.Men prisen er dyrere end vinyl.

OM TILPASNING

Vi leverer gratis tilpassede tjenester.Kontakt mig venligst inden du afgiver en ordre og fortælle mig din kreativitet.Vi vil lave stikprøver for dig, indtil du er tilfreds med det.

OM RYNKE

Luften mail har størrelse begrænsninger, så vi var nødt til at sende det via en foldning måde i stedet for rullende, og det vil være normalt, hvis der er nogle rynker.

Metode 1

Du kan Strygejern sin bagdel for at fjerne rynker.Bemærker. bemærk: Brug en lav temperatur!

Metode 2

Rul det op tæt med en cylinder, og venter på 3-4 dage.

Metode 3

Varme det med et damp-strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.Bemærk strygejern den bageste overflade med dampstrygejern.(Bemærk: IP65 vandtæt).

OM FARVE FORSKEL

Da den farve på skærmen og printeren er fundamentalt forskellige, farve forskellen er uundgåelig, men vi kontrollerer denne fejl meget godt, og vil ikke påvirke effekten af foto-optagelse.Hvis du har forvirring om dette, bedes du kontakte os for at få en henvisning foto.

Stasm2004

  5
2021-02-12

Delivery is fast, the quality is good!!

Du kan også gerne