Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

10-19mm Øreringe dobbeltsidet Banet Krystal Kugle Øreringe

10-19mm Øreringe dobbeltsidet Banet Krystal Kugle Øreringe

Øreringe

  kr142.15
  • (1)

SKU: w33618

Tags: micro bane månen, lucky sonny, brand øre, disco kugle halvdelen, øre, designer øreringe berømte mærke kvinder øreringe, gratis forsendelse til brasilien, øre sæt, halvdelen ball stud, 925 bold.

Specifikation:

 • Køn: KVINDER
 • Form\mønster: RUNDE
 • Tilbage For At Finde: Push-back
 • Materiale: Metal
 • Bøde eller Mode: Mode
 • Metaller Type: Kobber
 • Element Type: Øreringe
 • Stil: Classic
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Ørering Type: Stud Øreringe

Smykker Beskrivelse

Perler Info: Cz bane dobbeltsidet kugle øreringe i fire farver.Størrelse: 10-19mm

Bemærk venligst, at før du køber

Min principper vil ikke acceptere, neutral eller negativ feedback, må du ikke acceptere lav score feedback!hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte mig på forhånd, vil vi forsøge at hjælpe dig og give dig tilfreds løsning!For gode forretninger, bedes du give mig til at forlade 5star positive feedback!

Hvis skadelig forlod os lave eller negative tilbagemeldinger,Vores ID vil blive meddelt Asien Smykker Association, sammen med andre smykker leverandører blacklist, for evigt forbud mod køb af vores store merchandise!

International Fragt

Gratis fragt via E-Pakke/Kina post air-mail-Levering med Tracking nummer,Tager omkring 10-20 arbejdsdage.

Ud over at vi har fået en anden og meget hurtigere forsendelse metode, som normalt tager kun 5-8 arbejdsdage efter ankomsten.Men ekstra shipping gebyr, som skal betales af køberne.Hvis den hurtigere forsendelse måde er nødvendigt, bedes du e-mail os, så snart du har bestilt de varer og vi vil vælge den hurtigere måde for dig.

Feedback

Din tilfredshed er vores endelige mål!

Du er velkommen til at kontakte os når som helst, hvis du har nogen spørgsmål.Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, bedes du klassificere de oplysninger om transaktionen, og efterlade os en positiv feedback og 5-stjernet.

Vi vil gøre det samme for dig.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os først, simpelthen forlader negativ eller neutral feedback, kan ikke løse alle problemer.

Kontakt Os

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.

Vi Forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, vi kan ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.tillad 24 timer for os til at reagere.

Returret

Alle afkast er accepteret inden for 7 dage efter modtagelsen af varen.Tilbagebetaling er baseret på prisen købt ekskl forsendelse & håndtering koster.

Soma 208

  5
2020-12-24

Very beautiful

Du kan også gerne