Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Original SONY VGN-TT-Serien FPC-145 1-878-120-11 Tastatur KABEL- i orden

Original SONY VGN-TT-Serien FPC-145 1-878-120-11 Tastatur KABEL- i orden

Computer & Kontor

  kr108.69
  • (3)

SKU: w33409

Tags: tastatur til bærbar sony, sony svf152c29m, for sony vaio vgn-tastatur, bestyrelsen krog, stik til tastatur, lamel, Carbon Side, tastatur sony vgn, bærbar pcg, vgn.

Specifikation:

 • Model-Nummer: VGN-TT
 • Garanti: 60 days
 • Mærke: SZWXZY
 • Varenummer: FPC-145
 • tilstand: Fremragende
 • 100% i orden: Ja
 • Type: Skifte Kabel
 • Pakke: Ja
 • Produkter Status: Lager

SZWXZY Original SONY VGN-TT-Serien FPC-145 1-878-120-11 Tastatur KABEL-100% i orden

Vores fordele lover Vi, at alle produkter bliver testet før afsendelse.Vi kan sende dig en test videoer for dig, hvis du har brug for, bedes de kontakte sælgeren.Professionelle ingeniører med at løse din tvivl.Alle vores produkter er Originale og Grade A,de IKKE er REPARERET.Vi hovedsageligt sælger brand computer tilbehør, hvis du ikke kan finde de produkter du ønsker i denne butik.kontakt venligst sælger.Over 6 år Laptop Komponent eksport oplevelser.Hvis du ønsker at vide mere information og rabat,så kontakt mig online.Ofte stillede spørgsmål Hvordan til at betale for ordren? ---Bemærk betale med Visa, Kreditkort , Western Union,T/T,Pay-pal.Leveringstiden? ---2-4 arbejdsdage har jeg pligt til at betale? ---Afhænger af køberens lokale Told-beslutning.Denne vare pris er ikke medregnet eventuelle taxs & importafgifter.Garanti? ---60 dage (Når køber har underskrevet pakke, begyndte det at beregne garanti tid) har du accepterer engros? ---Vi er en professionel grossist,, hvis du har brug for at købe mere end 5 stykker.Kontakt os venligst, vi vil give den bedste pris og den bedste service.Fragt Vi leverer til hele verden, så købere tøv ikke med at bestille.Sælgeren anbefaler www.bryggensfestlokaler.dk Standard Shipping (sikkerhed, er der penge at spare).Hvis du ønsker hurtig levering rækkefølge, skal du vælge DHL,EMS,ARAMEX.After-sales-service, Når sælger bekræfte modtagelsen af de returnerede produkter, så sælger vil tage kontakt til dig i tide.Købere betaler fragt til Kina, sælger betaler fragt til dit land.Køber kan vælge at erstatte det produkt eller en fuld refusion.Sælger accepterer fejl og ikke arbejde, og de defekte produkter.

Feedback Hvis kunden giver mig negativ feedback tilfældigt,vil de miste den efter-salg service.Hvis du er tilfreds med de dele, du har købt, kan du tage et øjeblik til at give mig en god feedback.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,skal Du ikke give mig negativ feedback!kontakt mig først til at løse ethvert problem.jeg vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.

Gylya 2066

  5
2021-01-11

Fast shipping, good product.

Ilya Combat

  5
2021-02-06

Good quality and fast shipping, excelent !

Timur7830

  5
2020-09-06

Todo correcto

Du kan også gerne