Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

8.27 tommer realistisk dildo falske penis med sugekop sexlegetøj for kvinder Og farve big cock fallos på suckers

8.27 tommer realistisk dildo falske penis med sugekop sexlegetøj for kvinder Og farve big cock fallos på suckers

Sex Legetøj

  kr83.05 kr103.81
  • (2)

SKU: w33296

Tags: stropløs strapon, monster dildo, peni pumpe, cock sucker, vagina stimulator massageapparat sex, dildo xxl, vibrat, fleksibel sex legetøj, Big Dick, dildo realist.

Specifikation:

 • Materiale: PVC
 • Type 7: realistisk dildo falske penis
 • farve: og
 • Type 4: realistisk dildo sex legetøj til kvinder
 • Type 5: kæmpe dildo stor dildo
 • Model-Nummer: WLD-1009
 • Type 3: strap on seletøj penis for kvinder
 • Type 2: stor pik stor dildo
 • Element Type: Dildoer
 • Type 8: Sexlegetøj til kvinde, store dildoer
 • Type 1: fallos på suckers
 • Størrelse: 210mm*43mm
 • Mærke: cutetty
 • Type 6: voksen sex legetøj on dildo sugekop

8.27 tommer realistisk dildo falske penis med sugekop sexlegetøj for kvinder Og farve big cock fallos på suckers

Advarsel:du Må ikke gøre det for at købe dette produkt, hvis du er under 16 år gammel.

Bemærk Venligst:

Den Første brug,skal du rengøre det element, med varmt vand og rengøringsmiddel. 1.Dildo Navn: Big size dildo for kvinder 2.Kategori:sexlegetøj 3.Farve:Chokolade 4.Materia l: PVC(phthalat-fri) 5.Størrelse: 20.8 cm*4.3 cm(øverste bredde er 4cm,nederste bredde er 4,3 cm,arbejder længde ca 15cm) 6.Modeller:1 Design kun 7.Style:Fack penis 8.Vandtæt:Ja 9.Forslag:Glidecreme og Kondomer Anbefales, når du er klar til at bruge denne vidunderlige dildoer. 10.Rene:At holde din sundhed ,skal Du rengøre det element, før og efter du bruger det. 11.Opbevaring:Sæt det på et køligt,tørt sted,uden for børns rækkevidde.

1.Vi er meget omhyggelige med at pakke hver vare for at sikre en sikker overførsel til dig.Når din ordre er blevet behandlet, og vi har fået ryddet/betaling bekræftet.Din vare vil blive afsendt i den hurtige måde.Vi forsøger altid vores bedste for at tilbyde den hurtigste levering.

2.At de fleste af de lande i verden,shipping måde kan være DHL/FEDEX/UPS/EMS,kan du kontakte os, hvis du har brug for en speciel forsendelse krav.

3.Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger,disse afgifter er købers ansvar.

4.For Brasilien kunde,bedes du give os dit cvr nummer(CNPJ nummer eller CPF-nummer), hvis du har brug for at sende det gode ved særlige shipping måde som DHL/FEDEX/UPS/EMS.

1.Alle salg er endelige, medmindre varen viser sig at være defekt inden for 7 dage siden, at du har modtaget varen,hvis det er tilfældet,itme vil blive erstattet, eller pengene refunderet på foranledning af sælger.For alle afkast,køber er nødt til at betale for retur portoen,så vil vi betale, eller sende dig et erstattet varen.

3.Alle ruturn skal have forudgående tilladelse.Vi vil ikke acceptere nogen tilbage, der ikke er blevet tilladelse fra os.Du bedes kontakte os før du returnerer varen.

4.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan!

1.Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2.Hvis du er tilfreds med varen og vores service,kan du efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,og vi vil gøre det samme for dig.

3.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have.Hvis du støder på problemer under forsendelsen, eller der er problemer med varen,pleast give os mulighed for at løse problemer og ærligt vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer for dig, så snart vi kan.

4.Du bedes kontakte os, før du forlader en negativ feedback,vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.

Du kan også gerne