Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

3D Smuk Lotus Blomster bryllup kage udsmykning værktøjer DIY bagning fondant silikone formen sæbe skimmel

3D Smuk Lotus Blomster bryllup kage udsmykning værktøjer DIY bagning fondant silikone formen sæbe skimmel

Bageforme

  kr15.14 kr30.29
  • (2)

SKU: w32925

Tags: blomster formen silicium, 3d-skimmel, lotus silicium, Formen Formen, formen sæbe, muffin form, 3d sugarcraft, 3d flower skimmel, craft silicon, lace up mask.

Specifikation:

 • Funktion: Øko-Venligt
 • Model-Nummer: 001
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: Silikone
 • Kage Værktøjer Type: Skimmelsvampe
 • Sjofelt Billede: No
 • Certificering: CIQ

Funktioner: 100% Helt nye og høj kvalitet.Lavet af høj kvalitet silikone materiale.Smagløst, ikke-giftige, støvtæt, slidstærke, vandtætte og lette at bruge rene Sikker at bruge i ovn, mikroovn, vaskemaskine og køleskab Egnet til kage, brød, skum, gele, tilberedning af mad, chokolade Specifikationer: Materiale: fødevaregodkendt silikone Størrelse: som billede viser, Bemærk: 1. Der er 1-3 cm forskel i henhold til manuel måling.check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen. 2. På grund af forskellige skærm indstillinger, farve af fast punkt på dagsordenen kan være lidt forskellige fra det billede, vis.Pakken indeholdt: 1x Silikone Kage Skimmel

1. For russisk/ Ukraine/ Hviderusland købere, Bedes du skrive dit Fulde Navn , så vi kan sende din ordre.

2. For Engros , vil vi tilbyde rabat eller hurtig forsendelse, som DHL, EMS.

3. Drop Shipping , vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os. ( Ingen pris, Ingen virksomhedens navn )

4. Hvis du har en høj volumen af ordrer, kan du gøre drop shipping her.

BOGMÆRKE butikken, så køber de elementer, du vil købe, vil få 2%-3% anden rabat.Hvordan kan jeg spore min pakke ?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud ?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes.Vi beder, at du kan tage et sekund for at give os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5. Vi takker dig på forhånd for jeres tid, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion:

2) Bedes du kontakte os med det samme, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed.Åben konflikt er ikke den bedste måde at beskæftige sig med problemet.Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer.

Du kan også gerne