Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Grøn Te Køling Udrensning Mudder Maske Anti-acne Creme til Ansigtet Formindske Porer, Acne Hudorme Removal Cream Essensen hudpleje 100g

Grøn Te Køling Udrensning Mudder Maske Anti-acne Creme til Ansigtet Formindske Porer, Acne Hudorme Removal Cream Essensen hudpleje 100g

top

  kr15.20 kr30.41
  • (1)

SKU: w32847

Tags: hudorm facial, cykel ansigtsværn, essensen facial mask, charcol ansigtsværn, ansigtsmaske med filter, kollagen krat, comedon, aloe essensen maske, facial cleansing sæt, facial nål.

Specifikation:

 • Model-Nummer: Ny
 • Fremstillingsprocessen: Hånd Lavet
 • Strømkilde: EU
 • Standard Spænding: 110V
 • Materiale: Plast
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • oprindelsessted: Ny
 • Råvare Kvaliteten Certificering: CCC
 • Funktion: Facial Ren
 • Mærke: MOONBIFFY
 • Størrelse: New
 • Type: Acne Fjernelse Nål

Forny din hud med friskhed af grøn te.

Den Grønne Te Køling Udrensning Mud Mask er fyldt med dybt nærende, fugtgivende og helende ingredienser.Vores Grøn Te Mud Mask, der ikke kun hjælper med at reducere hud pletter, rødme, acne og hudorme, men også har en stærk anti-aging og anti-rynke egenskaber, som effektivt kan bekæmpe virkningerne af aldring.Resultaterne vil være synlige lige fra den første ansøgning, mens det kun tager 15 minutter til at afslutte en behandling

.

Vores Mud Mask er primært formuleret af Grøn Te Ekstrakt til at give dig fejlfri, glat og strålende hud.Anvendelse af alle de kraftfulde mineraler og antioxidanter ren Ceremoniel Klasse Matcha, denne skønhed skin mask vil dybt detox, renser, fugter og tone din hud.

Denne Grønne Te Mask er perfekt til at mindske forstørrede porer og betændelse.Endvidere K-vitamin i grøn te hjælper med at lysne mørke rande under øjnene.Det selv er med til at regulere hormonelle ubalancer i kroppen, en af de vigtigste årsager til acne.Den anti-inflammatorisk ejet af Matcha hjælper også med at reducere rødme og inflammation forårsaget af acne.

FUNKTIONER:

Reducere Acnes:

Vores Grøn Te Mudder Maske hjælper med at reducere hud pletter, rødme, acne og hudorme, anti-inflammatoriske ejet af Matcha hjælper også med at reducere rødme og inflammation forårsaget af acne.

At Bekæmpe Ældning:

Masken har en stærk anti-aging og anti-rynke egenskaber, som effektivt kan bekæmpe virkningerne af aldring

.

Antioxidant & Fugtgivende:

Anvendelse af alle de kraftfulde mineraler og antioxidanter ren Ceremoniel Klasse Grøn Te, denne skønhed skin mask vil dybt detox, renser, fugter og tone din hud.

Premium Kvalitet:

Den Grønne Te Køling Udrensning Mud Mask er fyldt med dybt nærende, fugtgivende og helende ingredienser

.

Regulere Hormoner:

Grøn Te Matcha arbejder for at regulere hormonelle ubalancer i kroppen, som er en af de vigtigste årsager til acne for at stoppe yderligere vækst af acne og efterlade dig en fejlfri hud.

SPECIFIKATIONER:

Ingredienser: Grøn Te Ekstrakter, Menthol, natriumhyaluronat

Størrelse: 100 g

SÅDAN BRUGER du: Vask ansigtet og hånden grundigt og tør forsigtigt.Påfør masken på ansigt.Lad masken på ansigtet for 15 – 20 minutter.Vask dit ansigt, indtil ingen mudder maske, der er tilbage, er UDFØRT.

PAKKEN INDEHOLDER:

1pc x Grøn Te Køling Udrensning Mudder Maske

Aselya Isaeva 91

  5
2020-11-12

No cleaner Black

Du kan også gerne