Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

13" Rustfrit Stål Pizza Skræl Skovl Spatel Kage Løfter Padle Bageplade

13" Rustfrit Stål Pizza Skræl Skovl Spatel Kage Løfter Padle Bageplade

top

  kr21.07 kr32.36
  • (0)

SKU: w266

Tags: pels scrunchie pige, husky kosmetic taske, hæklet pink tørklæde, dragon pool noodle, dukkehus håndtasker, aroma keramik, gel camouflage 30g, lygten vw vento, halin vandring stick.

Specifikation:

 • For Antallet: 1
 • Funktion: Let At Rengøre
 • Materiale: Metal
 • Værktøj Type: Værktøj Sæt
 • Kit Antal: 2
 • Model-Nummer: ZM124
 • Mærke: faroot
 • Efterbehandling: Ikke Coated

Hej!Velkommen til vores butik!

Kvalitet er den første med den bedste service.kunder alle er vores venner.

Specifikationer Materiale: Rustfrit Stål Farve: Sølv Størrelse: (l)x(b)31.5x16.5cm

Har Lavet af rustfrit stål materiale, holdbart og sundt.Perfekt til småkager, kager, små pizzaer og pandekager.Også et fremragende værktøj til brug for overførsel af varme pizzaer eller bladre omeletter og pandekager.Håndtaget er nittet og vinkler for øget kontrol ved løft af elementer, såsom en kage eller pizza.Stor plet mindre stål spatel med træ-håndtag gør at overføre kager let og mindre rodet.

Pakke inkluderet:

1 stk kage løfter, Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Uddrag:

Internationale Købere Bemærk venligst: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Varen vil blive sendt til køber, er Ebay shipping adresse, så du bedes venligst BEKRÆFTE din rådighed-adresse på Ebay før du betaler via paypal.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Forsendelse Metode:

Varerne vil blive afsendt fra Kina Post , Det vil tage 15-25 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Elementer vil blive sendt med USPS til USA, Helt Sikkert!HVER PAKKE HAR TRACKING NUMMER .Det vil tage 7-12 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Vi leverer også med DHL, UPS, EMS express shipping, men du skal betale flere penge for hurtig forsendelse.Hvis du har brug for hurtig forsendelse, bedes du venligst kontakte os inden for(Telefon er et must for den internationale ekspres levering, Hvis du har brug for hurtig forsendelse-service, Bedes du venligst din Telefon, når din betaling.)

Forsendelse Tid:

Alle varer vil blive sendt til dig indenfor 3 arbejdsdage (på hverdage - mandag til fredag) betalingen er godkendt på sælgers side

Forventet leveringstid

International pakke tager omkring 15-20 dage til at skibet til bestemmelsesstedet; Ved postvæsenet sidste forsendelse statistik rapport, her nedenfor, er ankomsten leveringstid resultater tabel for nogle lande, som er til køber kun vejledende.

Vi accepterer kun PayPal betaling.Sørg for at du har en gyldig/bekræftet PayPal-konto, før byde Alle PayPal-Betalinger skal være Bekræftet (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens)Betaling skal ske inden 7 dage fra datoen for auktionen slutter En manglende betaling, vil striden blive automaticcally åbnes, hvis fuld betaling ikke er modtaget efter 14 dage med auktion.

Tilbage er accepteret inden for 14 dage efter købers modtagelse af varen. (Ekskl konstruerede damagement eller misusage).100% pengene-tilbage-Garanteret!Alle produkt vil blive testet i 100% før levering.Hvis varen er defekt ved behandling af porto,Køber har op til 14 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt.Alle forsendelsesomkostninger for returnerede produkter, som skal betales af køberen,Bedes du kontakte os for afsenderadressen.

Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Din feedback er meget vigtig for os, positiv feedback og 5 Score DSR er meget værdsat.Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister om Paypal og Ebay, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål" ,forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Betalingsvilkår, Leveringsvilkår

Du kan også gerne