Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gratis forsendelse, test arbejde for samgsung PS51E450A1R power board BN44-00509A PSPF291501A

Gratis forsendelse, test arbejde for samgsung PS51E450A1R power board BN44-00509A PSPF291501A

Computer & Kontor

    kr122.13
    • (0)

SKU: w214

Tags: strømforsyning skarpe, strømforsyning samsung tv, bestyrelsen strømforsyning samsung tv, 100w led smd, esp32 m5stack, 12 tommer touch, power board, heltec lora, csm, tv-bord.

Specifikation:

  • Mærke: Henrylian
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Indlejret Industrielle Bundkort

køber skal læse!!!

Pls bemærk:

1:Beskrivelse før du køber, skal du omhyggeligt læse de afsnit, skal du sørge for bestyrelsen modeller og maskine modeller, hvis ikke helt sikker på, ret til at købe produktet ikke svarer til det arbejde, det er det ansvar, som en køber, og vi er ikke ansvarlige for, at vi kan acceptere returnering af varer, men vi vil ikke bære transport omkostninger, hvis du ikke forstår problemet, kan du altid sende en mail til os, vil vi svare på din mail, tak!

2.Disse produkter anvendes, komponenter på printpladen ikke nogen brudt,vil vi teste det, før vi sendte ,

3. Alle produkt har været testet inden afsendelse.Hvis produktet ikke er defekt under forsendelse, bedes du informere os med det samme efter din modtog den.

4: du Må ikke åbne en tvist, fordi produktet er gamle.Vi har en detaljeret beskrivelse.Hvis du ikke kan acceptere det, skal du ikke gøre for, og undgå at skabe unødvendige konflikter.Tak!

5:en Del af produktet er nyt og originalt, i tilfælde af varebeholdninger har nye lager, vil vi sende alle de nye produkter, hvis der i tilfælde af nyt materiel udsolgt, vil vi sende den gamle produkter, men alle produkter er nøje testet inden afsendelse, så fortvivl ikke!håber du kan forstå!

6: Alle produkter, der har en tre-måneders garanti periode, hvis den har nogen problemer med kvaliteten, kan du kontakte os ,vi kan ændre varer og vedligeholdelse, Hvis du ikke er tilfreds, vil Vi forsøge vores bedste for at tilfredsstille dig uden tab.donot bekymre sig

Du kan også gerne