Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Pandora Max DX 3000 i 1 CRT/CGA-VGA-HDMI Arcade Bundkort Jamma Version PCB Board 3/4P Tilføje FBA MAME PS1 SFC SNES FC MD Spil

Pandora Max DX 3000 i 1 CRT/CGA-VGA-HDMI Arcade Bundkort Jamma Version PCB Board 3/4P Tilføje FBA MAME PS1 SFC SNES FC MD Spil

top

    kr318.63
    • (0)

SKU: w17517

Tags: joysticket mame, crt-skærm, konsol sfc, jamma multi spil pcb, spil til ps1, pardora max arcade, ny arcade kit, programmerbare arcade pcb, ar, neogeo x.

Specifikation:

  • Stik Type: EU Stik
  • Type: Mønt Pusher
  • Alder: >3 År
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: 2992 i 1

Pandora Max DX 3000 i 1 CRT/CGA-VGA-HDMI Arcade Bundkort Jamma Version PCB Board 3/4P Tilføje FBA MAME PS1 SFC SNES FC MD Spil

Seneste pandoras box DX 2992 spil i 1, 34pcs 3D-Spil, hvis du har brug for spil, lister, bedes du kontakte os

Funktioner af arkade spil bord 2992/3000 i 1:

Spil filer, der allerede er installeret, ingen grund til at hnte (kan tilføje ekstra 5000 spil )

Understøtter 3d-spil, 34pcs 3d-spil, kan brugeren tilføje andre )

Støtte tilføj FBA/MAME/PS1/SFC/SNES/FC.Mega Drive spil

Støtte 3P/4P spil( 103 stk 3p/4p spil )

Opløsning:1280*720p/ 640*480p

Pause-funktion:gratis mode-og mønt-mode kan være pause

Tilføj scanning af linje-funktion(indstilling side kan du vælge for at åbne)

Languge skifte:engelsk/ koreansk/ spansk

USB-interface(brug U disk for at tilføje spil)

Spil klassifikation funktion

Start filmens skifte funktion

Kontinuerlig optagelse funktion

HDMI VGA CGA ouptut(når HDMI - & VGA er sæt på samme tid, er kun HDMI signla er output)

Knappen brugerdefineret funktion(suppport for at angive rækkefølgen af de 8 knapper,indstille en række knapper til at gemme)

Bemærk: på Grund af de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen, skal du forstå.Tak fordi du Element i farverne:

Du kan vælge farverne på de joysticks en af knapperne, når du bestiller, pls efterlade en besked til din anmodning.Hvis ikke nævne, at vi vil sende det samme som billedet viser eller tilfældig.Forsendelse:

1. 100% af de leverede produkter er testet inden levering af QC .Vi vil sende varer inden for 1~6 arbejdsdage, når din betaling er gennemført. 2. Vores pris omfatter ikke import afgifter på grund af at forskellige lande har forskellig politik for import skat og købere er ansvarlig for told.

3. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Singapore indlæg leveringstid er 15-80 dage .Nogle lande som RUSLAND og BRASILIEN kan tage længere tid .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Pls bede os om at forlænge leveringsdato i stedet for at gøre tvist .Feedback:

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Tag et par sekunder til at forlade positive tilbagemeldinger (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud !

Du kan også gerne