Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

LOOF Schweiziske Blonder Nettet For Paryk Making Og Paryk Hætter Lace Parykker Materiale Eller Lace Lukning Tilbehør 7 farver, Lys Brun

LOOF Schweiziske Blonder Nettet For Paryk Making Og Paryk Hætter Lace Parykker Materiale Eller Lace Lukning Tilbehør 7 farver, Lys Brun

top

  kr39.63
  • (0)

SKU: w17391

Tags: pandebånd paryk, udvidelse strygejern, loght brun lace front wig, max frokost rustfrit stål, sort paryk 5x5, 18 tommer full lace wig, paryk hætten rem blonder, 36 tommer krøllet paryk, ciara lukning paryk, lim blonder.

Specifikation:

 • Materiale: Nylon
 • Type: SCHWEIZISKE NET
 • Størrelse: 1yard
 • Vægt: about 50gram
 • farve: 7 farver
 • oprindelsessted: Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
 • Model-Nummer: HD60
 • Mærke: loof

LOOF Schweiziske Blonder Nettet For Paryk Making Og Paryk Hætter Lace Parykker Materiale Eller Lace Lukning Tilbehør 7 farver, Lys Brun

Materiale: Nylon

Farve: Fortælle os den farve, du har brug for du(#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7) , det andet, vi sender på random!!!

QTY:1 yard (kunne vælge én farve!!!)

Kun: filament Tilbagevenden & Refusion

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 Stjerner hvis du er satified med vores varer og tjenesteydelser.

Kundetilfredshed er vores topprioritet, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når de køber fra os, bedes du må ikke forlade en neutral eller negativ feedback, for det første , er vi altid klar til at tilbyde den bedste service for dig, så kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer på den rigtige måde.

Check venligst de punkter, når du får pakken, hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du behøver ikke bruge dem, og kontakte os for at vende tilbage, lægge Mærke til: for det brugte eller beskadigede varer på grund af din grund, har vi vundet?t acceptere de elementer, der vender tilbage; forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Bemærk Venligst,

1. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad der ekstra udgifter som told vil være før til at byde/købe.

2. Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger det emne op ?ikke at forveksle dem til ekstra leveringsgebyr.

3. Vi fastsætte forskellige priser til forskellige områder, som helt sikkert kan gemme dine udgifter så meget som muligt.

4. Bemærk, sørg for at give os de korrekte, præcise og detaljerede shipping Adresse (navn, telefon nummer og adresse er nødvendigt), så sørg for at give os de korrekte, præcise og detaljerede shipping Adresse (navn, telefon nummer og adresse er nødvendig)

Forsendelse

1 .Alle elementer er på lager og er afsendt til dig så hurtigt som muligt af din betaling er modtaget.

2 bemærk venligst, at varer, der er købt i weekender og på helligdage bliver afsendt næste dage.

3. Angiv dine krav, såsom farver, pakker, stik osv, på www.bryggensfestlokaler.dk Trade Manager eller e-mail, når du foretager betalingen.

4. Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser på grund af transportøren mishandling, told forsinkelser eller andre forhold uden for vores kontrol.

5. På grund af toldbehandlingen, er de pakker, der sendes til den russiske/Brasilien kan tage flere dage.For pakker, der er tilbageholdt af toldmyndighederne, kontor, tager vi ikke ansvar for spørgsmålet, fordi det er hvordan den lokale politik går, bedes du forstår.

6. Vi leverer ikke til Argentina.

Betaling

1. Vi accepterer betaling pay-pal, via Escrow, Visa, Money bookere og Western Union.Hvis du ønsker at betale på andre måder, er du velkommen til at kontakte os.

2. Køber bør sende betaling så hurtigt som muligt, og så kunne vi sende varen til dig i tide.

3.Det samlede Beløb, er den Endelige Auktion Pris plus Shipping gebyr.

4. Hvis du ikke kan acceptere vores politik og forsendelsesomkostninger, skal du ikke byde.

5. Du foretage betalinger og forsyner os med et Bekræftet leveringsadresse, så hurtigt som muligt for at få den hurtige service.

Tøv ikke med at kontakte mig, når du har spørgsmål vedrørende betaling betaling.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Om Os

1.Vi er en professionel producent og professionel leverandør i 100% human hair extensions, salon saks, salon værktøj, hair curling værktøjer, hår forlængelse værktøjer, mode, hår tilbehør og andre skønhedsprodukter.

2.Vi kan tilbyde skræddersyede fremstilling, vil opfylde dine specialiserede krav.

3.Vi vil yde den bedste service til alle vores kunder.

Du kan også gerne