Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

1STK Udvendige låg Vinyl Skin Sticker Cover For Nye Apple Ipad PRO 12.9" A2229 2020 udgivelse

1STK Udvendige låg Vinyl Skin Sticker Cover For Nye Apple Ipad PRO 12.9" A2229 2020 udgivelse

Bærbar Computer Tilbehør

  kr61.06
  • (4)

SKU: w17354

Tags: stof mærkat apple, spil mouse pad, film vinyl, ipad skin sticker, gt1 haylou, assesories ipad pro 2020, case til min ipad, ipad pro, ipad, macbook sticker.

Specifikation:

 • Mærke: NoEnName_Null
 • Vandtæt: Ja
 • Produkter Status: Lager
 • Materiale: PVC
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Pakke: Ja

1STK UDVENDIGE LÅG Vinyl Skin Klistermærker Dække vagt For Nye Ipad PRO 12.9" A2229 2020 release (Bemærk, at din bærbar model i den rækkefølge)

1, er Dette punkt IKKE ET HÅRDT etui.Denne vare er en

S pecial Vinyl skin/mærkat mærkaten og den er IKKE lavet af gummi,silikone, gelé eller plast.Let at anvende og nem at fjerne, efterlader INGEN klistrede rester bag.

2, huden har også en vandtæt, ridsefast, anti-fingeraftryk, æstetik og andre funktioner.Huden er meget let og tynd, det vil ikke øge den bærbare computer vægt og tykkelse.Det påvirker ikke den bærbare computer varmetab.

INTERNATIONALTANERKENDTEREVI :1stk udvendige Låg hud

Fordi,forskellige land, computeren er forskellige,så tjek det første billede .Dette er en Manuel tekniske arbejde.Effekten kan ikke være det samme som afslutningen af alle at installere huden.Hvis huden ikke er afstemt, vil det afvige.Så sørg for at holde huden justeret.Vær venlig ikke at blive for barsk, og stræben efter perfektion.Tak. 1. Brudt igennem den traditionelle opfattelse af shell beskyttende film, ved hjælp af den nye sydkoreanske indførsel af miljøvenlige materialer, simulering teksturer stærk tekstur, at bringe en naturlig og behagelig sensorisk nydelse. 2. Efter optisk præcision Regel Die cut, og den perfekte integration af bærbare computere, og har slid-resistente, syre og alkali, anti-olie, der er nem at rengøre funktioner. 3. Ingen lim rester.

Ovenstående billede er kun til reference

Bemærk: huden er muligt at producere rynker i transit, så det er svært at undgå.Men det vil ikke påvirke installationen.Fordi huden er blød, når huden er anvendt på overfladen af den bærbare computer, vil det blive hjemme.Hvis der er nogle bobler i den hud, det er bare at gå i luften, og det kommer ikke til at påvirke installationen..Når du installerer den hud, du også nødt til at rive papiret i stykker, for at installere.Så kan du prøve at installere det i første omgang.

Sibteplo Kamcha

  3
2020-11-11

Just a film without the slightest hint of skin. It looks very cheap. Cut out clearly. On the tablet for 130 K is ashamed to glue such

Zh Vaish

  5
2020-08-28

Received quicker than expected. Everything fits pretty well. The main back piece could be slightly larger but otherwise it all fits perfectly. Easy to install as well.

Nicy1687

  1
2020-10-08

Package arrived folded and useless

Innokentevagaby

  5
2020-09-10

perfect fit ... Thank you ...

Du kan også gerne