Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

999 rent sølv skål spisepinde ske tre sæt af børn, voksne hjem ris skål sterling sølv ik sæt

999 rent sølv skål spisepinde ske tre sæt af børn, voksne hjem ris skål sterling sølv ik sæt

top

  kr1 370.26 kr1 557.11
  • (0)

SKU: w17264

Tags: Fine sølv 999, bestik i rustfrit stål, bestik, service, spoon, bestik sæt i rustfrit stål, bar sølv, bullion sølv, guld ske, kande te, dessert ske.

Specifikation:

 • Produktion: Ske/Gaffel/Kniv/Spisepinde Kit
 • Funktion: Eco(Øko-Venlige)
 • Teknik: Celadon
 • Certificering: CIQ(CIQ)
 • Stel Type: Porcelæn Sæt(Porcelæn Sæt)
 • Mønster Type: Heldige og Glade
 • Mærke: NoEnName_Null
 • Stil: Traditionel Kinesisk
 • Materiale: Metal
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52102]

Produkt specifikationer:

Betingelse: 100% nye

Projekt Type: S999 Sterling Sølv Keramisk Skål

Håndværk: håndlavet

Materiale: indre væg S999 sterling sølv, ydre keramisk

Om emballage: udsøgt gave box emballage

Stikprøvens størrelse er ca.:

Skål: L11.6cm * H5.6 cm, sølv vægt: 50g

Spisepinde: L22cm * H0.85cm, sølv vægt: 30g

Spoon: L15.3cm * H3.3cm, sølv vægt: 20g

Liste: (skål X1 ske X1 spisepinde X1)

Tip: 100% risiko frit.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, bedes du kontakte os for udbytte, og vi vil give dig en fuld refusion.Bare køb og prøv!Vi mener, at vores produkter vil give dig en vidunderlig oplevelse!

Produkt tilpasning: virksomheden kan tilpasse produktionen af sølv barer, sølv etiketter, te sæt, kopper, bestik, sølv smykker og andet kunsthåndværk, design, produktion, 15-30 dage at fuldføre.

Perfekt gave: udsøgte gaver: håndskårne mønstre er klar, naturlig og meningsfuld.Elegant gave box emballage.Dette er en smuk gave til venner og familie.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51968] Fordelene ved at bruge sølv bestik og sølvtøj:

1. Sølv er et ædelt metal, der er mindre modtagelige for kemiske reaktioner, så det er ikke påvirket af tungmetaller.

2. sølv er en god varmeafledning, opløselig i vand kan reducere blod varme, spiller en rolle i at blødgøre hjertet og hjernens blodkar.

3. Sølv-ion-natrium-ioner udgivet af sølv te med te kan fungere som et desinfektionsmiddel.En meget lille mængde af sølv er opløst i vandet som sølv-ioner.

4. Sølv-ioner kan steriliseres, og så længe som to hundrede dele pr milliard af sølv-ioner per liter vand, det er nok til at dræbe de fleste bakterier.Sølv te med kogt vand kan gøre vandet blødt og tyndt.

5. Sølvtøj kan holde vand, mælk, suppe osv.for en lang tid uden at blive mildewed, gæret, og stinkende, og spiller en rolle i sterilisation og desinfektion.Fordi sølv kan danne spor af sølv-ioner i vand, det absorberer bakterier og deaktiverer de enzymer, der er afhængige af respiration, bakterier til at dø hurtigt.

6. Sølv spisepinde, sølv skeer, sølv kopper og andet service, med desinfektion, sterilisation, aktivere celler, fremme krop afgiftning regime, fremskynde metabolisme, styrke modstandskraften af sygdommen.Lang tids brug, det har den effekt på at øge energi og forlænge livet.

7. Sølv har en stærk bakteriedræbende evne og ingen skade for mennesker og dyr.På nuværende tidspunkt er mere end halvdelen af verdens luftfartsselskaber har brugt sølv vand filtre.Swimmingpools i mange lande, er også rengøres med sølv, og det rensede vand, der ikke irriterer svømmer øjne og hud som er vand renset med kemikalier.

Sølv bestik sølv drikke redskaber forholdsregler og vedligeholdelse metoder: 1 Efter hver brug, skal du forsigtigt tørre vandet af med en blød, tør klud.

2 Når sølv farven bliver sort, skal du bruge en sølv klud eller en sølv bar for at tørre det.

3, Hvis det ikke bruges i længere tid, pak den med en blød klud eller papir og forhindre, at den bliver opbevaret i et køligt sted.

4 Før brug af sølv kop, hæld 1/3 af det varme vand, der ikke overstiger 60 ° C vask koppen, og forvarm det, forsigtigt ryste den og hælde det ud (ikke direkte injicere det kogende vand i koppen, fordi den sølv liner er meget blød, straks En stor mængde af kogende vand, der vil udvide og kontrakt, kan forårsage deformation af den indre beholder.)

5 Hvis der er pletter eller misfarvning under brug, nøje polske sølv med klud eller sølv pulver.Hvis du ikke bruge det i lang tid, kan du tørre det af med en blød klud eller papir, og opbevar det på et køligt sted.

6 Efter at hælde varmt vand, spænd ikke dække alt for tæt til at forhindre sølv liner fra deformeres på grund af for stort pres.

7 Når silver cup er ikke i brug, forsigtigt at tørre fugt i koppen med en tør klud eller papir håndklæde for at holde det tørt.

8 Efter brygning af kaffe, te, så prøv at gøre det til en vane at rense silver cup.For eksempel, hvis te skala er produceret, kan du bruge en blød tandbørste og tandpasta til forsigtigt at tørre overfladen af liner. 5. Misfarvning af sølv liner overflade under anvendelse er normal oxidation fænomen.Men skal du ikke bekymre dig, vil det ikke påvirke din bruger, kan du også bruge tandpasta eller hvid eddike til rengøring.

9 Det er forbudt at kontakt med syre og alkaliske og stærkt ætsende stoffer, og det er ikke egnet til at kollidere med hårde genstande.

Tips:

For reference, størrelsen er lidt galt med manuel måling.Produkt partier kan ændre sig, henvises der til det faktiske produkt.Selv om billederne er taget i form på grund af miljøet, lys, display og andre årsager, svag farve, forskelle, der er normale.

Du kan også gerne