Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

5D DIY Diamant Maleri Fuld Cirkel Diamant Broderi "Statue Hvide Hest" Maleri Cross Stitch Mosaik Dekoration Gave

5D DIY Diamant Maleri Fuld Cirkel Diamant Broderi "Statue Hvide Hest" Maleri Cross Stitch Mosaik Dekoration Gave

Nål Arts & Crafts

  kr34.20 kr48.85
  • (3)

SKU: w16753

Tags: 5d diamant male hvide hest, tæppe håndarbejde, hest væg, statue i soveværelse, angel bronzestatue, hvide hest, galop hest, broderi hest, animal crossing lolly, animal crossing bob.

Specifikation:

 • Bruger: Malerier
 • Indsætte Område: Fuld
 • Ramme: No
 • Ydre Emballage: PAPIRPOSE
 • Sæt Type: Ja
 • Diamond-Form: RUNDE
 • Mærke: Hibah
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • Form: Tre-dimensionel
 • Mønster Type: Dyr
 • Stil: Moderne
 • Antal Farver: 1-30
 • Materiale: Harpiks

Varm Vare

$3.50 $5

$5.60 $8

$3.50 $5

$3.96 $6.1

$5.28 $8

$5.20 $8

$2.94 $4.2

$1.30 $2

Kære Kunde: Alle vores diamant belægning kits omfatter ikke en ramme, er det kun halvdelen, Du har brug for til at fuldføre sin færdige produkt.Vi giver dig værktøjer.Lærred størrelse: 30X40cm.Image size; 25X35CM. .Alle dimensioner er målt ved hånden, så lad 1-2 cm.Runde diamant Bemærk: (ingen ramme)

Acceptere følgende transaktioner: Detailhandel: Vi accepterer detail-transaktioner fra alle kunder over hele verden.Vi har ikke fastsat minimumskrav for alle produkter.Engros: Vi accepterer engros-transaktioner fra alle kunder i hele verden.For at reducere lagerbeholdningen pres, vi har sat partiet til at være større end eller lig med 2 stykker.Hvis du vil engros engroshandel, bedes du kontakte os, vil vi diskutere, engros-priser, transport, metoder, osv.Vi tror på, at vi kan indgå en tilfredsstillende aftale.Levering agent: Hvis du er udenlandsk online sælger, vi kan give dig en service delivery agent.Når de handler, lad os venligst vide at din køber klart løser de oplysninger, vi vil gøre vores bedste for at give dig service, og vi vil fuldt ud respektere dine forretningshemmeligheder og aldrig gør noget skadeligt for din adfærd.Hvis dit land og fra region til region er der ikke i det land, gratis forsendelse, kan du kontakte os og vi vil give dig de bedste shipping metode. 2. Transport: Vores varer fra Kina.Efter betalingen er gennemført, vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage.Din varer normalt ankomme indenfor 7 til 50 dage.I sjældne tilfælde kan det blive forsinket, afhængigt af vejr og hastighed i dit land.Efter varen er leveret, vil vi aktivt at følge op på om din forsendelse status.Vi plejer at bruge Kina Post parcel til transport.Generelt, vil varerne blive leveret inden for 15 til 30 dage.Men der er andre ting, der kan blive udsat for, såsom dårligt vejr i dit land og forsinkelser i post-system til det lokale postkontor.Derfor, den længste leveringstid, i Kina er 50 dage.For fremsendelse af kunder, kan vi også bruge "ZTO express" for din forsendelse, som regel inden for 30 dage. 3. Takster: i Nogle lande kan have nogle takster, når varerne ankommer i dit land.Denne del af den skat, der betales af dig. 4. After sales service: Alle varer vi sælger er underlagt streng kontrol.Hvis du opdager, at varen er modtaget inden for 3 dage har kvalitet problemer (ikke-menneskelige skader).Tag et foto og kontakt os, vil vi erstatte eller refundere dig. 5. Feedback: Din tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med dit produkt, bedes du give os positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, bedes du kontakte os, og vi kan løse eventuelle tvister med dig, i stedet for indsendelse af negativ feedback til www.bryggensfestlokaler.dk.mange tak

Du kan også gerne