Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

God Kvalitet Til iPhone 5S A1533 A1457 A1530 A1453 A1518 A1528 LCD-Skærmen Digitizer Skærm Touch screen Montering med 3 Gaver

God Kvalitet Til iPhone 5S A1533 A1457 A1530 A1453 A1518 A1528 LCD-Skærmen Digitizer Skærm Touch screen Montering med 3 Gaver

Mobiltelefon Dele

  kr75.60 kr83.96
  • (1)

SKU: w16714

Tags: dahao broderi, amp 5s lcd -, cbr150, gmini lcd-skærm, display tianma, a1778, ære 20 lite rusland, a1016, display j120, a1457.

Specifikation:

 • Kompatible Mærker: Apple iPhone
 • Mærke: raisemeup
 • LCD-Kit: Ja
 • farve: Black & White
 • Type: LCD - & Touch Screen Digitizer
 • Punkt Betingelse: Ny
 • Skærm: > 3"
 • Kompatible iPhone-Model: iPhone 5s
 • Element Navn: lcd skærm til iphone
 • Gratis Gaver: Reparation værktøjer/TPU case/Screen protector film
 • Display Opløsning: 1334x750
 • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
 • Kvalitet: AAA+++
 • Model-Nummer: for iphone 5s lcd-skærm
 • Kvalitet Og Kontrol : 100% Test Strengt én efter Én
 • Materiale: TFT
 • Leveringstid: inden for 24 timer efter betaling

God Kvalitet Til iPhone 5S A1533 A1457 A1530 A1453 A1518 A1528 LCD-Skærmen Digitizer Skærm Touch screen Montering med 3 Gaver

Varm Tip :

1. Før montering: kan Du teste funktionalitet først, før du installerer.

Kemisk prøvning er nødvendig, før den er fuldt installation af reservedel.Undladelse af at tørre test før installation annullerer alle garantier.

Vær forsigtig:flex kabel på skærmen er meget følsom og er let beskadiget.Håndtag omhyggeligt. 2. Ingen instruktioner til denne liste.Dette er ikke en nem opgave for nogen, der har nogen erfaring overhovedet.Du skal søge video om udskifte LCD-fra Youtube til at lære, hvordan man gør.FYI:https://www.ifixit.com/Enhed/Telefon 3. Anbefaler Professionel Installation: Professionel installation er stærkt anbefales.Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på din mobil/mobil-telefon, som du kan forårsage i løbet af udskiftning af reservedele.FOR IPHONE 5S /SE-Betaling

1. Alle kreditkort, Western union, TT, Bank Transfer, Moneybookers, som er accepteret i henhold til Sikker SPÆRREDE.

2. Hvis du har nogen betaling problem, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING.Ordren vil blive afsendt indenfor 24 Timer, når betalingen er bekræftet.(Vi vil informere dig med det samme, når du har købt produkter eller farver er ikke tilgængelig)

2. Alle varer kan sendes med DHL, EMS, FEDEX, www.bryggensfestlokaler.dk Premium Forsendelse, www.bryggensfestlokaler.dk Standard Shipping, Kina Post og Singapore Indlæg, og så på med Tracking Nummer for at kontrollere parcel status online.Kontakt os, hvis du ikke har modtaget dine varer inden 35 dage fra betaling.

3. Parcel skib til ordre payment Destination Adresse!!!(Især for Slip afskibere)

4. Bemærk!!Den ekstra shipping gebyrer nødt til at betale, hvis Destination Adresse på den Eksterne Areasrsquo Listen, bedes du venligst forstå.

Told Og Told

1. På grund af den Internationale Handel, Politik og Slank Margener, skal du bemærke, at vi ikke er ansvarlige for eventuelle told/lokale skatter eller andre told-relaterede afgifter.

2. Vi har INGEN PLIGT, hvis du DONrsquoT gøre toldbehandlingen i gang.

Garantibetingelserne

1. Alle produkter, der er 3 Måneders Garanti, 100% Helt Nye og Nøje Testet før afsendelse.Bedes du underrette os INDEN for 7 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med vores produkter(Virkelige billede og andre beviser, som skal være givet), så vil vi tilbyde Udskiftning eller Refusion, hvis produkterne ikke er som beskrevet.

2. Hvis varen er i besiddelse af MERE END 7 Dage, anses ANVENDES/Second-hand.Vi vil KUN tilbyde UDSKIFTNING af tjenesten, efter at vi får din vare, der skal returneres.

Udskiftning/Ombytning:

Vi accepterer exchange/erstatte varen inden for 7 dage, når køber modtager varer.Køber skal betale returforsendelsen omkostninger af alle uønskede produkter og bør vende tilbage i nye, ubrugte og afinstalleret stand inden for 30 dage efter købet.Ingen undtagelser.

Vægt:

1. De fleste af vores produkter har særlige frimærker på hver enkelt.Bemærk donrsquot tørre det.Vi har professionelle medarbejdere til at vurdere, om de produkter, der er vores.Varen blev ikke fundet vores, ikke kan ombyttes eller refunderes, og vi vil ikke råd til at sende det tilbage til dig.

2. Prøv at holde den originale emballage, hvis du har brug for til at erstatte produktet.Brug papkasser at sende den tilbage, hvis den originale emballage er beskadiget.Refusion eller Ombytning, vil ikke være tilgængelige for dem, knust produkter, der er sket under forsendelsen.

3. Vi vil ikke give erstatning eller tilbagebetaling, hvis den vare vi har modtaget blevet installeret(herunder produkter, der er indsat med lim), så du skal sørge for, at der ikke er nogen udseende brud og funktion problemer, før installationen.

Feedback/Kupon

1. Vi vil være meget værdsat for din 5-Stjernede Positiv Feedback til at opmuntre os til løbende at forbedre vore produkter.Alle e-mails vil blive besvaret inden for 1 arbejdsdag, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din transaktion, så du donrsquot efterlade nogen neutral eller negativ feedback, uden nogen kommunikation.

2. Mere RÆKKEFØLGE, Mere RABAT.Rabat ydes i din Næste ordre.

Du kan også gerne