Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Jul Lysende LED-Lys, Musik, Hus Hånd-malet Og Animeret Håndværk Kabine Figurer Julepynt Ornament Gaver

Jul Lysende LED-Lys, Musik, Hus Hånd-malet Og Animeret Håndværk Kabine Figurer Julepynt Ornament Gaver

top

    kr106.80 kr152.60
    • (2)

SKU: w16625

Tags: christmasdecor, auto kabine lys, jul huse ornament, jul hus led, skær party, lysende figurer kaktus, indretning led, jul li, julelys hjem dekorationer, hus nytår.

Specifikation:

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Bullet Punkter:

1、Hånd-malet og Animerede: Den indre udsmykning af dette Jul land er omhyggeligt hånd-malet med en roterende juletræ scene.Dette charmerende ornament har et hus, der er dækket i sne med børn og træer udenfor.Målt størrelse: om 6.3*4.1*5.5 inches.

2、Roterende Musik Figurer: Lys op og kendte julesange, og du kan vælge at tænde/slukke for musikken.Når melodisk musik begynder at lyde, den indre scene vil rotere, så romantisk, ingen vil ignorere, at dine resultater, det har en god samling værdi.

3、Varm Hvid LED Lys: Den varm hvide LED-lys, se smukke og lyse om natten, og juledekorationer er meget iøjnefaldende. 2 power indstillinger, du bruger batterier (3 AA, medfølger ikke) eller USB-kablet (medfølger), kan give frihed til belysning udstyr og grafik bevægelse.

4、Multifunktionelle Desktop-Decoration: Meget velegnet som en indgang tabel eller spisebord kerne, at skabe en perfekt desktop dekoration til ferie.Tilføj denne smukke klip til Jul landsby scene for at skabe en varm følelse af, at familie og venner kan nyde.

5、Egnet til: Udsøgt Jule ornament, der er egnet til stue, soveværelse, hotel, restaurant og andre etaper, for at tilføje en romantisk og varm stemning til festivalen.Dette er en sjælden Julegave!

Specifikation:

Materiale: Harpiks

Størrelse: cirka 16*10.5*14cm/6.30*4.13*5.51 tommer

Pakning størrelse: 20*14*16cm/7.87*5.51*6.30 tommer

Farve: som vist

Valgfri style: B

Strømforsyning: USB-opladning, 3*AA-batterier (ikke inkluderet)

Størrelse: 1 sæt

Packing Liste:

1*Julepynt

Bemærkninger:

1. Ingen detailpakning.

2. På grund af manuel måling, bedes du gøre det muligt for en tolerance på omkring 0-1 cm/0-0.39 tommer.Sørg for, at du ikke har noget imod, før budgivning.

3. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Garbilev S1975

    5
2021-01-05

Satisfied with the goods, thank you very much

Koropigor

    4
2020-12-16

thank you so much, nice to have for christmas

Du kan også gerne